Saturday, 7 February 2015

TESTIMONI SAKIT LUTUT SEAWAL 5 HARI

Hari ni saya nak cerita satu kisah tentang ibu kepada kakak ipar saya.Ibunya berusia kira kira akhir 50 an.Tinggal di kampung dan mengambil upah menjahit baju kurung .So hari hari ibunya akan menjahit Biasala kan ..menjahit mesti pakai tangan dan kaki..semenjak  dua menjak ni ibunya dah mula rasa sakit dibahagian lututttt dan susah nak siapkan kerja kerja  menjahit..Lebih mengecewakan ialah apabila nak solat , dah tak boleh solat seperti biasa, terpaksa menggunakan kerusi.Bila dah duduk susah nak berdiri dan bila berjalan lebih sikit ,dah mula kaki dan sendi lutut rasa sangat sakit dan ngilu...

Bila dah ibunya selalu mengadu sakit lutut so kakak ipar saya ni cuba bagi ibunya mencuba produk yang sering diperkatakan  dan sering menjadi bualan iaitu AJHT(advance Joint health tablet) bersama dengan OSTREMATRIX...selepas beberapa hari pengambilan AJHT dan ostematix , ibunya semakin sakit dan tak boleh bangun dan berjalan langsung.Jadi dia rasa takut dan tak nak teruskan
SAKIT LUTUT




Atas nasihat anaknya ,supaya meneruskan makan juga...so dia teruskan makan kedua-duanya sekali...nak tahu kenapa bila makan AJHT dan ostrematrix rasa sakit tu semakin bertambah.? Itu tandanya krisis penyembuhan sedang berlaku dikawasan yang sakit tersebut...jadi jika korang juga mengalami masalah yang sama...tok sah stop juga tau...teruskan makan...lepas 5 hari nanti kesan sakit tu akan mula reda dan mesti korang akan rasa selesa ...mesti la suka bila dapat berjalan seperti biasa..dapat solat seperti biasa...Kalau korang nak tahu mak kepada kakak ipar saya ni sekarang semakin sihat dan lebih banyak tempahan bajunya dapat disiapkan....

bulan lepas siap beli dua set lagi AJHT dan ostrematrix tu...Bulan Feruari ni pun ada offer lagi tau ..beli 6 free 1 AJHT dan juga OSTEMATRIX TU....kalau nak buat stok memang elok sangat la tu..jimat belanja...

Sebernarnya memang ramai yang dah merasakan kesan kedua -dua penawar sakit lutut nie...jom kita tengok yang ni pulak..

testimoni ajht

Zura Betty: Selepas bersalin seorang customer ada mengalami radang sendi, tetapi alhamdulillah selepas seminggu makan AJHT ,dah tak da radang sendi tu..

Intan Diyana: AJHT sangat membantu, jika tidak mesti sekarang saya masih beli ubat dekat farmasi dengan harga yang mahal..paling menyedihkan saya tak boleh dukung anak terlalu lama, pasti pergelangan tangan saya rasa nak tercabut...last week baru perasan ketika bawak anak pergi pasar hampir 1 jam juga dukung anak, tak rasa sakit dah...yeeey radang dah takde, hati gembira...


testimoni ajht

Kesan AJHT seawal 5 hari

0 comments:

Post a Comment