Tuesday, 18 April 2017

CARA VIVIX MEMBANTU MENGURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK

  Assalamualaikum . Hari kak su nak share bagaimana vivix membantu anda yang cuba sedaya upaya hendak merokok.Bila dah baca kelebihan vivix ini , pastinya anda lebih yakinbagaiman vivix boleh bantu anda yang hendak berhenti merokok



Bagaimana Vivix Bertindakbalas membantu berhenti merokok?

Vivix sangat baik sehingga dapat memberi satu kesan sangat impresif dalam masa yang singkat kerana:-

1. VIVIX MENGHILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK
Bahan utama dalam rokok adalah nikotin. Setiap kali perokok menghisap rokok nikotin akan meresap ke salur darah dan sel sel darah perokok. Seperti mana yang kita tahu , nikotin akan menyebabkan rasa ketagihan untuk merokok. Oleh itu vivix akan bertindak untuk detoks nikotind alam darah tadi keluar dari badan. Apabila nikotin telah disingkirkan maka hilanglah rasa ketagihan merokok.

2. VIVIX MENGHILANGKAN RASA "FEELING" SEDAP UNTUK MEROKOK
Perokok biasanya rasa rokok ni macam sedap je kan. Tapi bila perokok minum vivix akan menyebabkan rasa rokok jadi tak sedap

3. VIVIX MENGURANGKAN SIMPTOM KETAGIHAN BILA BERHENTI MEROKOK
Perokok tegar yang berhenti merokok akan merasa emosi terganggu, kurang daya tumpuan , rasa bosan, kegelisahan, kemurungan, mudah letih, batuk, selera makan bertambah, berat badan naik. Vivix akan mengurangkansimptom simptom tadi.

4.VIVIX MENGGANTIKAN SEL SEL ROSAK KEPADA SEL BARU

 Vivix sangat membantu proses memberhentikan proses merokok apabila perokok merakan rokok tidak sedap atau pahit.

Selain daripada vivix anda juga perlu juga mengambil DTX complex. Kerana DTX dicipta khas untuk menyingkirkan toksin  daripada hati.Perokok tegar sudah pastinya mempunyai kesan buruk pada hati. Radikal bebas yang di sedut daripada asap rokok memberi risiko yang sangat tinggi menyebabkan kerosakan pada hati.

Jika anda benar -benar inginkan diri sendiri, suami atau anak berhenti merokok, sudah pastinya anda perlukan vivix dan DTX complex kerana kedua-duanya sangat membantu dalam proses memberhentikan merokok seterusnya memastikan sel sel dalam badan si perokok kembali sihat. Jika anda berhenti merokok tetapi masih membiarkan segala toksin akibat rokok  masih di dalam badan selagi itulah anda masih beriko untukmendapat penyakit lain. Jadi bertindaklah sekarang seblum terlambat.

Berikut adalah testimoni testimoni mereka yang telah berjaya berhenti merokok dengan bantuan vivix.


BERHENTII MEROKOK

Customer amik vivix sebab nak bantu masalah hypertiroid. At the same time dia pun merokok. Lepas consume vivix , rasa rokok tak sedap . Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop terus masalah ketagihan merokok


BERHENTI MEROKOK
Suami saya dah berhenti merokok. Amik vivix tak sampai sebulan. My adik ipar pulak reduce smoke lepas amik vivix.

Suami saya dulu memang susah dan berhenti merokok .Setiap tahun ada azamnya nak berhenti merokok tapi hanya cakap jer. Last tahun lepas saya bagi dia vivix. Suami minum jer. Dia tanya vitamin apa ni sedap jer. Sampai 2 kali minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni, pahit semacam jer. Last rokok ade separuh kotak dibuang jer. Dah tak beli ,alhamdulillah


Jika anda inginkan manfaat maksimum daripada vivix ini, boleh dapatkannya sekarang dari saya. 


Anda inginkan harga lebih jimat?




TERUS HUBUNGI SAYA






0 comments:

Post a Comment